Συγγνώμη αλλά αν είχε γραμμένους ο Μπακογιάννης τους αναρχικούς, δε θα έτρεχε να φύγει

Δεν μπορώ φυσικά να μην σχολιάσω την δήλωση του Μπακογιάννη για τους αναρχικούς που τον εξύβρισαν. Είπε ο υποψήφιος "τους έχω γραμμένους" και γέμισε το φβ επαίνους για αυτό το φανταστικό που είπε ο Μπακογιάννης, τί φοβερός τύπος τέλος πάντων και τί cool που τα είπε κτλ κτλ.

Συγγνώμη που θα σας το χαλάσω, αλλά αν τους είχε γραμμένους ο Μπακογιάννης δεν θα έτρεχε να φύγει από την συγκέντρωση, αλλά θα καθόταν εκεί και θα τους έγραφε. Το ότι έσπευσε να απομακρυνθεί δείχνει ότι δεν τους έχει καθόλου γραμμένους. Μια χαρά τους υπολογίζει.

Καλά λοιπόν θα κάνει ο κ. Μπακογιάννης αντί να το παίζει μάγκας από το πληκτρολόγιο του καναπέ του, την επόμενη φορά να σοβαρευτεί και να κάνει δηλώσεις που αρμόζουν στην περίσταση και στο αξίωμα που θέλει να έχει.

Ή να κάτσει εκεί που είναι να τους ακούει,για να μας αποδείξει και πόσο γραμμένους τους έχει.
Για να τον δούμε.

Ελένη Παπαδοπούλου
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail