Βρετανός υπουργός Εμπορίου για Μακρόν: Αυτός κοιμάται ακόμα με τη γιαγιά του;

Freepen.gr - Ο Βρετανός υπουργός Διεθνούς Εμπορίου, Liam Fox βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής ύστερα από μία αναφορά του στο Γάλλο πρόεδρο, Εμμανουέλ Μακρόν και ότι...κοιμάται ακόμη με τη γιαγιά του.

Η παρατήρηση αυτή φέρεται ότι ήρθε στον απόηχο της μαραθώνιας συνεδρίασης του βρετανικού υπουργικού συμβουλίου την περασμένη Τρίτη στα πλαίσια επίτευξης συμφωνίας για το Brexit με τον Jeremy Corbyn.

Αφού συζητήθηκε η σκληρή γραμμή του Προέδρου Μακρόν με τη Βρετανία, το υπουργικό συμβούλιο υποστηρίζει ότι ο Δρ Φοξ είπε σε ένα δωμάτιο στο περιθώριο της συνεδρίασης: «Αυτός ακόμη κοιμάται με τη γιαγιά του;»

Μια κυβερνητική πηγή δήλωσε: «Η παρατήρηση του Λίαμ έγινε δεκτή με ελαφρώς αμήχανα μισόγελα». Εκπρόσωπος του υπουργού υποστήριξε πως: «Ο δόκτορ Φοξ δεν το είπε αυτό. Είναι ψέμα και προσβλητικό».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail