Κάτι ετοιμάζουν στην Αγκυρα: Τούρκοι ψαράδες καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν πυρά Ελλήνων στρατιωτικών στον Εβρο

Freepen.gr - Ένα πολύ περίεργο και ύποπτο περιστατικό μεταδίδουν αρκετά τουρκικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με τις αναφορές τους Τούρκοι ψαράδες που μάζευαν παράνομα μύδια στην περιοχή του Εβρου σε τουρκικά ύδατα στην περιοχή Ενέζ στην επαρχία της Αδριανούπολης προσέφυγαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Συγκεκριμένα οι Β.Α. και Α.Ç. ισχυρίζονται ότι στις 16 Απριλίου το πρωί μάζευαν παράνομα μύδια στην τουρκική πλευρά όταν δέχθηκαν τα πυρά Ελλήνων στρατιωτικών οι οποίοι κινήθηκαν, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, για να κατασχέσουν το σκάφος τους.

Οι Τούρκοι ισχυρίζονται πως δέχθηκαν επίθεση από Ελληνες κομάντος και πως τους κατέσχεσαν το σκάφος, το οποίο είχαν βγάλει στην αμμουδιά της τουρκικής ακτής προκειμένου να γλυτώσουν και να διαφύγουν των πυρών.



Εκτενές δημοσίευμα στην τουρκική Star.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail