Απίστευτες σκηνές στην Κωνσταντινούπολη: Η αστυνομία ρωτά πόρτα-πόρτα τι ψήφισε ο κόσμος - Μεθοδεύουν νέες εκλογές

AFP PHOTO / ADEM ALTAN
Freepen.gr - Καθώς συνεχίζεται η αντιπαράθεση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές των δημάρχων στην Κωνσταντινούπολη, η τουρκική αντιπολίτευση ισχυρίζεται ότι η αστυνομία μεταβαίνει από πόρτα σε πόρτα στην περιοχή Büyükçekmece, ζητώντας από τους κατοίκους να τους πουν τι ψήφισαν, ανέφερε την Τρίτη το ειδησεογραφικό site Artı Gerçek.

Οι καταγγελίες έγιναν από τον Engin Altay και τον Seyit Torun, κορυφαίους αξιωματούχους του αντιπολιτευόμενου Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), του οποίου ο υποψήφιος, Ekrem İmamoğlu, κέρδισε το δήμο της Κωνσταντινούπολης.

Το κυβερνών κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) της Τουρκίας θα απαιτήσει επαναληπτικές εκλογές στην Κωνσταντινούπολη και επρόκειτο να καταθέσει έκτακτη ένσταση στην ανώτατη εκλογική αρχή της χώρας, δήλωσε αξιωματούχος του κόμματος.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail