«Προοίμια Πολέμου» με 22 μαχητικά, 1CN-235 & 1 UAV σε 9 εμπλοκές από το Καστελόριζο μέχρι τη Χίο και υπέρπτηση της Ρώ!

Προοίμια Πολέμου απο το Καστελόριζο όπου σημειώθηκαν τουλάχιστον 3 εμπλοκές μέχρι και την νήσο Χίο με δεκάδες Τούρκικα Πολεμικά 24 …να Σαρώνουν τον Αιγαίο και με τουλάχιστον 8 Τούρκικα F-16 να είναι Οπλισμένα !

Αναδημοσίευση από: veteranos.gr

Σε αμφισβήτηση των Κυριαρχικών μας Δικαιωμάτων στον Ουρανό του Αιγαίο και εντός του Ελληνικού FIR προχώρησε σήμερα Οπλισμένα τούρκικα , ανατολικά του Καστελόριζου


Ελληνικά Μαχητικά που απογειώθηκαν από τη Σούδα και την 115ΠΜ , όπου και ύψωσαν τείχος στα Τούρκικα ,ενώ το κέντρο αεράμυνας στο DALAMAN σήκωσε συνολικά 22 Μαχητικά 1 CN-235 & UAV που έπαιξαν μπάλα στο Αιγαίο από τις Οινούσες μέχρι το και Καστελόριζο

Το ΑΤΑ Απογείωσε το τη Σούδα όλη την ετοιμότητα της 340 και 343 Μοίρας της 115 Πτέρυγας Μάχης για να αντιμετωπίσει τα Τούρκικα που ερχόταν με καταιγιστικούς ρυθμούς !

 

Επίσης είχαμε και μια υπέρπτηση που πραγματοποίησε ένα (1) τουρκικό Α/Φ F-16 στις 15:16 άνωθεν ν. Ρω πολύ χαμηλά για τα δεδομένα των Τούρκων στα 5.400 πόδια.

Κανείς δεν γνωρίζει που θα πάει και πως θα εξελιχθεί η παρούσα κατάσταση στο Αιγαίο που δεν δείχνει να είναι τυχαία και μάλλον δεν το καταλάβαμε καιρό τώραΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 30η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 11 (9×2 F-16, 2×2 F-4)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 2 (1 CN-235 και 1 UAV)

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 24

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 8

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 16

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 15

ΕΜΠΛΟΚΕΣ : 9

ΠΕΡΙΟΧΗ : Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο

Μια εκ των ανωτέρω παραβιάσεων ήταν η υπέρπτηση που πραγματοποίησε ένα (1) τουρκικό Α/Φ F-16 στις 15:16 άνωθεν ν. Ρω, στα 5.400 πόδια.
Τα ανωτέρω Α/Φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.