Το 0,25% στην Κωνσταντινούπολη τσούζει τον Ερντογάν - Ζητά να ξαναμετρηθούν όλες οι ψήφοι!

ΑΑ
Freepen.gr - Το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (κόμμα ΑΚΡ) δήλωσε ότι θα αιτηθεί προς την ανώτατη εκλογική αρχή της χώρας, την πλήρη επανακαταμέτρηση των ψήφων στην Κωνσταντινούπολη στις τοπικές εκλογές της 31ης Μαρτίου.

Ο Ali Ihsan Yavuz, αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματος, μίλησε την Κυριακή, καθώς σε πολλές εκλογικές περιφέρειες της Κωνσταντινούπολης συνεχίζεται επανακαταμέτρηση:

"Επιλέξαμε το μονοπάτι για την εξάλειψη των αριθμητικών λαθών, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτε ακόμη", δήλωσε ο Yavuz σε δημοσιογράφους.

Το κόμμα αιτήθηκε την πλήρη επανακαταμέτρηση στην περιοχή Beyoğlu (Πέραν) της Κωνσταντινούπολης, μια από τις 39 περιφέρειες της Πόλης, και θα ζητήσει από το Ανώτατο Εκλογικό Συμβούλιο (YSK) να κάνει το ίδιο και στις άλλες:

"Θα υποβάλουμε αίτηση στο YSK για την καταμέτρηση όλων των ψήφων σε 38 (άλλες) περιοχές", δήλωσε ο Yavuz.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail