Η Βενεζουέλα ανέπτυξε περισσότερους S-300 σε βάση κοντά στο Καρακάς

Freepen.gr - Ο στρατός της Βενεζουέλας έχει αναπτύξει περισσότερους πυραύλους αεροπορικής άμυνας S-300 σε μια βασική αεροπορική βάση νότια του Καράκας, ανέφερε το Image Sat International την Κυριακή. Σύμφωνα με τo Image Sat, οι ένοπλες δυνάμεις της Βενεζουέλας ενεργοποίησαν τους πυραύλους S-300 αφού ολοκλήρωσαν τις στρατιωτικές ασκήσεις τους τον Φεβρουάριο.

Όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία, το Image Sat αποκαλύπτει μέσω των δορυφορικών εικόνων του τους πρόσθετους βλήτους S-300 που έχουν αναπτυχθεί στην αεροπορική βάση Captain Manuel Rios στην πολιτεία Guarico της Βενεζουέλας:



Εκτός από την ενεργοποίηση των πυραύλων S-300, την Κυριακή αφίχθησαν στη χώρα περί τους 100 Ρώσους στρατιωτικούς. Παραμένει ασαφές πόσο ενεργός θα είναι ο ρωσικός στρατός στη Βενεζουέλα, καθώς παρά τις διαμαρτυρίες και τη σποραδική βία, δεν υπήρξε πραγματικά πραγματική προσπάθεια να ανατραπεί η κυβέρνηση του Μαδούρο.

Ωστόσο δήλωσε το Σάββατο ότι η κυβέρνησή του αντιμετώπισε πρόσφατα ένα σχέδιο δολοφονίας από την αντιπολίτευση της Βενεζουέλας δίχως να δοθούν λεπτομέρειες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail