Κατέβασαν κοπέλα από το αεροπλάνο για απρεπή ενδυμασία: Ή ζακέτα ή κατέβα

Freepen.gr - Μια δυσάρεστη εμπειρία είχε η 21χρονη Εμιλι Ο' Κονορ ενώ επρόκειτο να ταξιδέψει με την αεροπορική εταιρεία Thomas Cook από το Μπέρμινχαμ στην Τενερίφη. Το πλήρωμα την ενημέρωσε ότι θα έπρεπε να κατέβει από το αεροσκάφος καθώς η αμφίεσή της προκαλούσε τη δημοσία αιδώ και ήταν απρεπής. 

Ο ξάδερφος της κοπέλας της έδωσε μια ζακέτα και τότε ο μάνατζερ της πτήσης μαζί με τέσσερα μέλη του πληρώματος της ζήτησαν να τη φορέσει αλλιώς θα έπρεπε να αποβιβαστεί. Η Ο' Κονορ πήρε τη ζακέτα αλλά δεν τη φορούσε. Τότε ο μάνατζερ πήγε να πάρει τη χειραποσκευή της ενώ κάποιος από τους επιβάτες της φώναξε να σκάσει και να φορέσει τη #%μενη ζακέτα. 

Τελικά η Ο' Κονορ αποβιβάστηκε με το ζόρι ενώ ισχυρίζεται πως όταν ρώτησε τους επιβάτες αν ενοχλείται κανείς από την εμφάνισή της δεν απήντησε κανείς.

Το παράδοξο είναι ότι η Ο' Κονορ έβαλε σχετική δημοσκόπηση στο Twitter όπου μέχρι στιγμής έχουν ψηφίσει σχεδόν...110.000 χρήστες!


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail