Όταν εξοντώνεις φορολογικά ένα έθνος, η εισαγωγή φθηνού εργατικού δυναμικού δεν είναι λύση

hermelin / pixabay
Φορολογείς τα παιδιά σε ένα έθνος θεωρώντας τα ουσιαστικά τεκμήρια. Οδηγείς χιλιάδες ανθρώπους να φύγουν μετανάστες ενώ διευκολύνεις την εισαγωγή φθηνού εργατικού δυναμικού χωρίς όρους, έλεγχο και διάκριση ανάμεσα σε πρόσφυγες και παράνομους οικονομικούς μετανάστες.

Με τον τρόπο αυτό προσβάλλεις τους πραγματικούς πρόσφυγες και νομίμους μετανάστες αλλά μετά λες ότι τι Δημογραφικό λύνεται με τους μετανάστες. Ντροπή!

Ένας τρόπος εθνοκάθαρσης είναι η βάρια φορολογία που εμποδίζει τις γεννήσεις. Φυσικά και οι νόμιμοι μετανάστες είναι καλοδεχούμενοι όπως και οι πρόσφυγες. Η νομιμοποίηση όμως όσων έρχονται παράνομα στη χώρα ελαστικοποιώντας τις διατάξεις χορήγησης υπηκοότητας προσβάλλει τουε ντόπιους, τους πρόσφυγες, τους νομίμους μετανάστες και δεν αποτελεί τίποτα άλλο από μια προσπάθεια εισαγωγής φθηνού εργατικού δυναμικού αφού ξεφορτωθούμε σταδιακά τους ιδιοκτήτες του οικοπέδου που ήταν ακριβοί.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού
Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.