Αιμορραγία ούλων: Τι μπορείτε να κάνετε

Παρατηρείτε αίμα όταν βουρτσίζετε τα δόντια σας ή όταν χρησιμοποιείτε οδοντικό νήμα;

Έχετε δυσάρεστη αναπνοή ή πρησμένα ούλα, ακόμα και εάν βουρτσίζετε τακτικά τα δόντια σας; Εάν ναι, τότε τα ούλα σας μπορεί να μην είναι τόσο υγιή όσο νομίζατε.

Αναδημοσίευση από: onmed.gr

Η ασθένεια των ούλων αφορά τουλάχιστον το 50% των ενηλίκων παγκοσμίως και μπορεί να προξενήσει δυσάρεστη αναπνοή, κόκκινα και πρησμένα ούλα που αιμορραγούν, ενώ αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα, ενδέχεται να οδηγήσει σε σταδιακή υποχώρηση των ούλων, περιοδοντίτιδα, μέχρι και σε απώλεια των δοντιών.

Τη λύση έρχεται να δώσει η νέα σειρά προϊόντων στοματικής υγείας parodontax από την GSK, που αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για άτομα με προβλήματα στα ούλα. Στα χνάρια της Sensodyne, του ηγέτη στο τμήμα των ευαίσθητων δοντιών, έρχεται η parodontax για να γίνει το συνώνυμο της υγείας των ούλων. Οι δημιουργοί της parodontax χαίρουν εμπιστοσύνης ως ειδικοί για την υγεία των ούλων σε πάνω από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο, καθώς βοηθούν στην πρόληψη και την αντιμετώπιση της αιμορραγίας των ούλων. Χάρη στη μοναδική σύνθεση διττανθρακικού νατρίου που διαθέτουν, οι οδοντόκρεμες parodontax είναι τέσσερις φορές πιο αποτελεσματικές από μια συνηθισμένη φθοριούχο οδοντόκρεμα στην απομάκρυνση της οδοντικής πλάκας, της βασικής αιτίας αιμορραγίας των ούλων, βοηθώντας έτσι να διατηρείται σφιχτή η γραμμή των ούλων. Με δύο φορές βούρτσισμα την ημέρα, η parodontax διατηρεί τα ούλα σας υγιή, τα δόντια σας δυνατά και την αναπνοή σας δροσερή!

Η σειρά προϊόντων στοματικής υγείας parodontax διατίθεται στα super markets και στα φαρμακεία και περιλαμβάνει 5 οδοντόκρεμες, την parodontax Complete Protection Extra Fresh με 8 ειδικά σχεδιασμένα οφέλη για πιο υγιή ούλα & πιο δυνατά δόντια, καθώς και δροσερή γεύση μέντας, την parodontax Complete Protection Whitening που βοηθά στην επαναφορά της φυσικής λευκότητας των δοντιών με ήπια αφαίρεση των επιφανειακών λεκέδων, την parodontax Original που γνώρισε πρώτη το κοινό, την parodontax Ultra Clean που προσφέρει μοναδική αίσθηση καθαρισμού στο στόμα και την parodontax Extra Fresh με ήπια γεύση μέντας. Η σειρά ολοκληρώνεται με 2 οδοντόβουρτσες, ειδικά σχεδιασμένες για να προλαμβάνουν τα προβλήματα των ούλων, παρέχοντας αποτελεσματικό καθαρισμό των δοντιών και απομάκρυνση της πλάκας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail