Πήγαινε στα γυμναστήρια αλλά όχι για να ιδρώσει! Του άρεσε να ασκείται στα ντουλαπάκια των αποδυτηρίων

tacofleur / pixabay
Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στις 20-3-2019 στο Χολαργό, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Παπάγου-Χολαργού, ένας 30χρονος ημεδαπός, για κλοπές κατ' εξακολούθηση και αντίσταση.

Έπειτα από μεθοδική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, κατά τη διάρκεια της οποίας αξιοποιήθηκαν όλα τα προανακριτικά στοιχεία, επετεύχθη η ταυτοποίηση των στοιχείων του δράστη επαναλαμβανόμενων κλοπών από αποδυτήρια γυμναστηρίων σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα, ο 30χρονος εκμεταλλευόμενος τη συνδρομή του σε αλυσίδα γυμναστηρίων, εισέρχονταν ελεύθερα σε όλα τα παραρτήματα της και προφασιζόμενος τον αθλούμενο, σε ανύποπτο χρόνο εισερχόταν στα αποδυτήρια και αφαιρούσε χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα και τραπεζικές κάρτες των αθλουμένων. Στη συνέχεια μετέβαινε σε κοντινά πρακτορεία ΟΠΑΠ και χρησιμοποιώντας τις τραπεζικές κάρτες με ανέπαφη συναλλαγή, πίστωνε διαδοχικά χρηματικά ποσά σε ειδικά δελτία ( voucher ) τα οποία εν συνεχεία εξαργύρωνε σε άλλα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί δεκαεπτά (17) περιπτώσεις κλοπών, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail