Τσίπρας: Δε θα στερήσουμε από τον τόπο μας τις γενιές των ελληνόπουλων διαφορετικής καταγωγής, εθνικότητας και χρώματος

«Εμείς, λοιπόν, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, αυτό που προτείνουμε είναι όπως σχεδόν ομόφωνα βγάλαμε, παρά τις διαφωνίες μας, μία έκθεση για το δημογραφικό, να συμφωνήσουμε ομόφωνα, αν έχετε την τόλμη, ότι όσον αφορά αυτούς τους ανθρώπους, για τους οποίους η Ελλάδα έγινε η δική τους πατρίδα, να μην στερήσουμε από τον τόπο μας, από τις γενιές των ελληνόπουλων διαφορετικής καταγωγής, εθνικότητας και χρώματος την προοπτική να είναι Έλληνες, να αγαπάνε την Ελλάδα, να δημιουργούν για την Ελλάδα, να μας κάνουν περήφανους για την Ελλάδα» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του για το δημογραφικό στη Βουλή ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος εκείνη την στιγμή στο Χ. Αθανασίου της ΝΔ.

Ως γενικότερο συμπέρασμα της ομιλίας του κ. Τσίπρα που έχει ανέβει στην ιστοσελίδα του πρωθυπουργού είναι ότι περισσότερο απευθύνεται για ακόμη μια φορά στην αξιωματική αντιπολίτευση παρά εστιάζει σε ουσιαστικές προτάσεις παροχής κινήτρων στους Ελληνες πολίτες για να δημιουργήσουν οικογένειες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail