Τζιχαντίστρια πάει να εφαρμόσει το Κοράνι σε σκλάβα Γιαζίντι ενώ παραδέχεται ότι δεν το ξέρει!

Μελίνα Κονταξή - Τζιχαντίστρια λέει ότι το να παίρνεις τους γιεζίντι ως σκλάβους ορίζεται από το κοράνι. Η Κούρδισσα τη ρωτάει αν αυτό περιέχεται πράγματι στο ιερό βιβλίο των μουσουλμάνων. Τότε η τζιχαντίστρια απαντάει ότι δεν ξέρει πολλά για το κοράνι.

Στον 21ο αιώνα άνθρωποι πουλήθηκαν ως σκλάβοι γιατί οι ισλαμιστές τους θεώρησαν άπιστους λόγω θρησκείας. Παρ' όλα αυτά οι θύτες κυριαρχούν στα μέσα και όχι τα θύματα. Όταν οι δράστες δεν είναι δυτικοί και τα θύματα δεν μπορούν να αποδοθούν στο δυτικό ιμπεριαλισμό, ο ανθρωπισμός δεν ενδιαφέρεται.

Ισλαμίστριες έβαλαν φωτιά σε σκηνές άλλων γυναικών επειδή τις θεώρησαν άπιστες. Βρίζουν γυναίκες δημοσιογράφους για τα ρούχα που φοράνε. Είναι τυχεροί οι τζιχαντιστές που οι Κούρδοι και οι σύμμαχοί τους δεν είναι ο Κόκκινος Στρατός το 45, γιατί δεν έχουν την παραμικρή διαφορά από τους ναζί.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail