Μόνο ο κόσμος μπορεί να βουλιάξει τα πλοία μας - Χαμός έγινε το τριήμερο στον ΟΛΠ με το Πολεμικό Ναυτικό

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ευχαριστεί το κοινό για το μεγάλο ενδιαφέρον και την ανταπόκριση που επέδειξε για ακόμη μια φορά στο κάλεσμά του, να επισκεφθεί τα Πολεμικά Πλοία που κατέπλευσαν στον Πειραιά από την Παρασκευή 22 έως την Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Η πολυπληθής παρουσία του κόσμου η οποία ξεπέρασε τους 21.500 επισκέπτες, η στήριξη του και η θέρμη με την οποία περιέβαλε τα πληρώματα των Πολεμικών Πλοίων, συμβάλει στην εμψύχωση των στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού στο δύσκολο και απαιτητικό έργο που επιτελούν και ενισχύει τους ήδη ισχυρούς δεσμούς της ελληνικής κοινωνίας με το Πολεμικό Ναυτικό.

Στα πλαίσια αυτά είχαμε κι εμείς τη δυνατότητα να επισκεφθούμε για ακόμη μια φορά τα πλοία του  Πολεμικού Ναυτικού νωρίς το Σάββατο το πρωί. Θέλουμε να επισημάνουμε την άψογη και φιλικότατη συμπεριφορά των στελεχών και αξιωματικών των πλοίων, που ήταν πρόθυμοι να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις και υπήρξαν ιδιαίτερα φιλικοί με τα παιδιά.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail