Εν μέσω έντασης με την Τουρκία ο Α/ΓΕΕΘΑ πήρε το αεροπλάνο και πετάχθηκε στη Λήμνο

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, επισκέφθηκε Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων στη νήσο Λήμνο και συγκεκριμένα την 88η Στρατιωτική Διοίκηση (88ΣΔΙ) καθώς και την 130 Σμηναρχία Μάχης (130ΣΜ) όπου τον υποδέχτηκαν οι Διοικητές των Μονάδων Ταξίαρχος Γεώργιος Βακλατζής και Σμήναρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρβαλής.

Κατά την επίσκεψή του στην 88 ΣΔΙ ενημερώθηκε για το έργο και την αποστολή της Μονάδας τονίζοντας τη σημασία της αποστολής τους ως μια ισχυρή, ευέλικτη και αξιόπιστη δύναμη αποτροπής, ενώ στην 130 ΣΜ συνομίλησε με το προσωπικό των αεροσκαφών και του ελικοπτέρου επιφυλακής τονίζοντας την κρισιμότητα της αποστολής τους για την προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, αλλά και την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail