Πακτωλός δισεκατομμυρίων δολαρίων και διπλάσιοι τουρίστες από την Κίνα στην Τουρκία

Freepen.gr - Η Κίνα σχεδιάζει να διπλασιάσει τις επενδύσεις της στην Τουρκία σε επίπεδο 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων, δήλωσε την Πέμπτη ο Πρέσβης της Κίνας Deng Li και αναφέρει σε δημοσίευμα η Dailysabah.

Ο Κινέζος πρέσβης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Επιχειρηματικών Σχέσεων Τουρκίας-Κίνας Εξωτερικών Οικονομικών Σχέσεων (DEIK) Μουράτ Κολμπάσι, τον Πρόεδρο του Συμβουλίου για την Προώθηση της Συνεργασίας Νότου-Νότου Λιου Ξινχούα και το Γενικό Πρόξενο της Κίνας στην Κωνσταντινούπολη Cui Wei σε εκδήλωση στην Πόλη.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου εμπορίου και επενδύσεων μεταξύ Τουρκίας και Κίνας, ο Πρέσβης Λι δήλωσε ότι το έργο "Belt and Road" της χώρας του συμβάλλει στη συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών σε πολλούς τομείς.

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Επιχειρηματικών Σχέσεων Τουρκίας-Κίνας, Κολμπάσι δήλωσε ότι η χώρα του έχει επίσης ως στόχο να διπλασιάσει τον όγκο του τουρισμού.

Ο πρεσβευτής αναμένει ότι ο αριθμός των τουριστών θα διπλασιαστεί σε 800.000 τον επόμενο χρόνο. Λέω, ας το φτάσουμε σε 1.200.000", πρόσθεσε ο Κολμπάσι.

Εμείς στην Ελλάδα μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι με τον ΟΛΠ και τις χρυσές βίζες που "πουλάμε" στους Κινέζους. Μήπως μας ξεπερνά ξανά η ευρύτερη πραγματικότητα;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail