Δεν αφήνουν τους λαούς να ηρεμήσουν - Ευγενικές "προειδοποιήσεις" σε Ιορδανούς επιχειρηματίες για τη Συρία

Freepen.gr - Η Πρεσβεία των ΗΠΑ φέρεται να προειδοποιεί τους επιχειρηματίες της Ιορδανίας να σταματήσουν τις συναλλαγές τους με τη συριακή κυβέρνηση ζητώντας παράλληλα να ακυρώσουν όλες τις συμφωνίες μαζί τους, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων STEP αυτή την εβδομάδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εάν αυτοί οι επιχειρηματίες δεν ακυρώσουν τις εμπορικές τους συμφωνίες με τη συριακή κυβέρνηση, θα μπουν στη μαύρη λίστα από την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ιορδανία.

Επιπλέον, αυτοί οι επιχειρηματίες της Ιορδανίας θα υποστούν κυρώσεις από τις ΗΠΑ ως μέρος της τιμωρίας τους για συναλλαγές με τη συριακή κυβέρνηση.

Οι επιχειρήσεις της Ιορδανίας έχουν ξαναρχίσει το εμπόριο με τη Συρία μετά την επαναλειτουργία του Nassib Crossing στη νότια Νταράα το περασμένο έτος.

Η Συρία συχνά βασίζεται στην Ιορδανία και αντιστρόφως για τις εισαγωγές, καθώς και τα δύο έθνη έχουν μακρά ιστορία εμπορίου. Ωστόσο αυτό φαίνεται ότι ενοχλεί κάποιους που ουδεμία σχέση έχουν με την περιοχή και οι οποίοι, υποτίθεται, ενδιαφέρονταν μόνο να αντιμετωπίσουν το ισλαμικό κράτος που οι ίδιοι δημιούργησαν.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail