Δαμασκός: Θα ανακτήσουμε κάθε ίντσα της Συρίας - Θα απωθήσουμε τις ΗΠΑ με όλα μας τα "εργαλεία"

Freepen.gr - Ο στρατός της Συρίας θα ανακτήσει κάθε ίντσα της Συρίας, συμπεριλαμβανομένων όλων των εδαφών που ελέγχονται από αντι-κυβερνητικές δυνάμεις, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας, στρατηγός Ali Ayoub, σε συνέντευξη Τύπου σήμερα το απόγευμα.

Μιλώντας παράλληλα με τον Ιρανό ομόλογό του, ο Σύριος Υπουργός Άμυνας δήλωσε ότι οι ένοπλες δυνάμεις της Συρίας και του Ιράν συμφωνούν για το μέλλον της χώρας και την ανάγκη να νικήσει η τρομοκρατία.

Επιπλέον, ο στρατηγός Ayoub επιβεβαίωσε ότι ο στρατός της Συρίας θα κάνει πράγματι επιχείρηση για να απελευθερώσει ολόκληρη την επαρχία του Idlib και όλες τις περιοχές υπό τον έλεγχο του Συνασπισμού των ΗΠΑ (δηλαδή ανατολικά του Ευφράτη).

Ο στρατηγός Ayoub δήλωσε ότι ο Συριακός στρατός θα χρησιμοποιήσει όλη τη δύναμη και τα εργαλεία του για να αναγκάσει τον αμερικανικό συνασπισμό να αποσυρθεί πλήρως από τη ζώνη της Al-Tanf κοντά στα ιρακινά σύνορα.

Όσον αφορά στα ιρακινά σύνορα, ο στρατηγός Ayoub δήλωσε ότι η διέλευση μεταξύ των δύο χωρών θα ανοίξει μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς το ισλαμικό κράτος (ISIS / ISIL / IS / Daesh) έχει σχεδόν ηττηθεί.

Οι παρατηρήσεις του Ayoub έρχονται μόλις μια μέρα μετά την άφιξη του αρχηγού του στρατού του ιρανικού στρατού Ali Bagheri και του διοικητή της δύναμης Quds του IRGC, στρατηγού Qassem Soleimani, στη Δαμασκό για μια έκπληξη επίσκεψη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail