Προς πτώχευση η Τουρκία ακόμα στον μπακλαβά και τον καφέ!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η οικονομική κρίση στην Τουρκία έχει αρχίσει και αγριεύει με άγνωστες ακόμα επιπτώσεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας και μάλιστα παραμονές κρίσιμων δημοτικών εκλογών.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής του γνωστού Μπακλαβά στην Τουρκία, η «Hacı Sayid Gıda Pazarlama Tic» με 39 μεγάλα καταστήματα πώλησης, έκανε αίτηση πτώχευσης, (konkordato), καθώς αδυνατεί πλέον να αντεπεξέλθει στις οικονομικές της υποχρεώσεις. Μαζί της οδεύει προς πτώχευση και η συνεργαζόμενη μεγάλη φίρμα πώλησης καφέ, η «Gloria Jean» με 70 καταστήματα.

Η είδηση αυτής της πτώχευσης έπεσε σαν κεραυνός στην αγορά της Τουρκίας και οι πληροφορίες αναφέρουν για επερχόμενο ντόμινο πτωχεύσεων που θα κλονίσει σοβαρά την ήδη προβληματική τουρκική οικονομία.

Οι συνέπειες;;;

Από: nikosxeiladakis.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail