Τούρκος σε ρόλο Αλαντίν! Πήγε να κλείσει μια ομπρέλα αλλά ο αέρας τον πήρε κυριολεκτικά και τον σήκωσε!

Freepen.gr - Το βίντεο ενός Τούρκου που πετάει στον αέρα στη βάση μιας ομπρέλας, αφού προσπάθησε να την κρατήσει κάτω ενώ έπνεαν δυνατόι άνεμοι, κάνει το γύρο του διαδικτύου στην Τουρκία όπως αναφέρει η Dailysabah.

Το βίντεο είναι από την επαρχία Osmaniye της νότιας Τουρκίας, όπου ο Sadık Kocadallı αγωνίζεται να ασφαλίσει μια μεγάλη ομπρέλα κατά τη διάρκεια μεγάλων ριπών του ανέμου.

Στο βίντεο, ο Kocadallı πατάει στη βάση της ομπρέλας σε μια προσπάθεια να την κρατήσει στη θέση της αλλά απογειώνεται από το έδαφος μαζί με την ομπρέλα λόγω του αέρα.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Kocadallı δήλωσε ότι επέζησε της δοκιμασίας χωρίς τραυματισμούς:

"Είμαι πραγματικά καλά. Μετά από συνειδητοποίησα ότι η ομπρέλα θα συνεχίσει να παίρνει ύψος, πήδηξα κάτω. Νομίζω ότι σηκώθηκα στα 3 ή 4 μέτρα", είπε.

Ωστόσο, ένας άλλος άνθρωπος τραυματίστηκε μετά την πτώση της ομπρέλας που έπεσε πάνω του. Ο Mehmet Ali Bıçakçı χτυπήθηκε, έχασε τις αισθήσεις του, έσπασε το πόδι και τα πλευρά του με την... ανώμαλη προσγείωση της ομπρέλλας.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail