Τουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν το ελικόπτερο του Τσίπρα - "Θα πάω και κολυμπώντας στα νησιά"

Freepen.gr - Μια ακόμη πρόκληση από μέρους της Τουρκίας συνέβη το πρωί της Δευτέρας της 25ης Μαρτίου. Συγκεκριμένα τούρκικα μαχητικά αεροσκάφη παρενόχλησαν το ελικόπτερο που μετέφερε τον Αλέξη Τσίπρα, αναγκάζοντάς το  σε ελιγμούς. Ο ίδιος ανέφερε:

«Πριν από λίγο είχα την τιμή να με υποδεχθούν κατά την άφιξή μου εδώ στο Αγαθονήσι, και κάποια μαχητικά αεροσκάφη της τουρκικής αεροπορίας. Φαίνεται, ένεκα της ημέρας ήθελαν να συμμετάσχουν και αυτοί στον εθνικό μας εορτασμό. Ανάγκασαν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινα σε κάποιους χαμηλούς ελιγμούς μέχρις ότου τα ελληνικά μαχητικά, όπως πάντα γίνεται να αναχαιτίσουν τις δυνάμεις που παραβίασαν τον εθνικό μας εναέριο χώρο».

«Καίτε τζάμπα κηροζίνη και βενζίνη. Ο Ελληνας πρωθυπουργός θα πάει ακόμα και κολυμπώντας στα ελληνικά νησιά» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail