Αθώα κρίθηκε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου από τους 7 ενόρκους στο Χονγκ Κονγκ - Αντίστροφη μέτρηση για να επιστρέψει στην Ελλάδα!

Αθώα κρίθηκε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου από τους 7 ενόρκους στο Χονγκ Κονγκ. Η απόφαση βγήκε σήμερα το πρωί και η 21χρονη που κρατείτο τους τελευταίους 17 μήνες στην Κίνα, με την κατηγορία της μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών και ειδικότερα 2,6 κιλών κοκαΐνης, θα επιστρέψει στην Ελλάδα και την οικογένειά της.

Η εξέλιξη προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στην οικογένειά της, ενώ ο δικηγόρος της κ. Κεχαγιόγλου υπήρξε όλο το διάστημα ιδιαίτερα προσγειωμένος εκτιμώντας ότι μια αθωωτική απόφαση θα ήταν έκπληξη.

Το 21χρονο μοντέλο πλέον αποφυλακίζεται και επιστρέφει στην Ελλάδα. Έχασε 17 μήνες αλλά τουλάχιστον γλύτωσε την υπόλοιπη ζωή της.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail