Τον έπιασαν στη συνοριογραμμή με 77 κιλά χασίς πάνω στη γουρούνα

Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, κατάφεραν μετά από συντονισμένες ενέργειες να αποτρέψουν την εισαγωγή στη χώρα, μεγάλης ποσότητας κάνναβης.

Για την υπόθεση συνελήφθη προχθές (2 Μαρτίου 2019) πρωινές ώρες, 69χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την αποτροπή της διασυνοριακής διακίνησης ναρκωτικών, εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς σε αγροτική περιοχή του Κιλκίς κοντά στη συνοριογραμμή, να οδηγεί τετράτροχο όχημα με ρυμουλκούμενο τρέιλερ, πάνω στο οποίο μετέφερε ταξιδιωτικούς σάκους.
http://www.astynomia.gr/images/stories//2019/photos2019/04032019kentrmaknarkotika001s.jpg
Άμεσα ακινητοποιήθηκε και κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε να μεταφέρει μέσα στους σάκους 69 συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 77 κιλών και 700 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Επίσης κατασχέθηκαν το παραπάνω τετράτροχο όχημα με το ρυμουλκούμενο τρέιλερ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail