Αν αντικατασταθεί ο Ελληνικός λαός με 15 εκατομμύρια αλλοδαπούς

Αν αντικατασταθεί ο Ελληνικός λαός με 15 εκατομμύρια αλλοδαπούς δε σημαίνει πως η Ελλάδα αύξησε τον πληθυσμό της και έλυσε το δημογραφικό της πρόβλημα. Σημαίνει απλώς ότι πλέον δεν θα υπάρχει Ελλάδα.

Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου

Αλλά όταν επιδοτείτε όλες τις ξενες οικογένειες και πολεμάτε εδώ και χρόνια την ελληνική οικογένεια αυτό σημαίνει ότι δε θέλετε να υπάρχουν πλέον Έλληνες στην Ελλάδα. Άρα εσείς ευθύνεστε για την πληθυσμιακή συρρίκνωση στη χώρα μας.

Αυτό είναι ο ορισμός του ρατσισμού και αν αυτό επιθυμείτε, πείτε το μας ξεκάθαρα γαι να ξέρουμε πως να σας αντιμετωπίσουμε.

Ο σταυρός είναι διχαστικός, ενώ οι μαντήλες είναι πολιτισμικό σύμβολο άξιο σεβασμού. Τους Έλληνες δεν τους γουστάρετε. Ντρέπεστε που είστε Έλληνες και υποκλίνεστε στην πολυπολιτισμικότητα.

"Πατρίδα σας'' σας έχει γίνει το OPEN SOCIETY του Σόρος, το οποίο αποκαλείτε ανοιχτή κοινωνία στα μούτρα μας λες και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι εννοείτε.

Τελικά...άξιζε τον κόπο ή τζάμπα τα δίνετε όλα;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail