Προσγείωση αλιγάτορα Ka-27 σε κορβέττα στη Βαλτική με χαμηλή ορατότητα!

Freepen.gr - Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε ένα βίντεο ασκήσεων που διεξάγονται από τη ναυτική αεροπορία του στόλου της Βαλτικής, που έδειξε την προσγείωση ενός στρατιωτικού ελικοπτέρου Ka-27 σε δύσκολες μετεωρολογικές συνθήκες.

Το ελικόπτερο προσγειώνεται στο κατάστρωμα της κορβέττας Yaroslav Mudryi του βαλτικού στόλου και το βίντεο παρουσιάζει πως λειτουργεί η ναυτική αεροπορία σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. Σύμφωνα με το Υπουργείο, το πλήρωμα ολοκλήρωσε περισσότερες από 60 προσγειώσεις κατά τη διάρκεια των ασκήσεων.

Οι ελιγμοί συμπεριελάμβαναν την προσγείωση σε κίνηση και την κίνηση κατά τη διάρκεια των πρωινών και σκοτεινών ωρών της ημέρας. Οι πιλότοι εξασκήθηκαν επίσης σε μεθόδους αναζήτησης και εντοπισμού υποβρυχίων του εχθρού.

"Κάθε χειριστής πρέπει να διαθέτει τις ικανότητες ελέγχου του ελικοπτέρου υπό συνθήκες ανεπαρκούς ορατότητας, όταν είναι απαραίτητο να εκτελεί πτήση, να πραγματοποιεί ασφαλή απογείωση και προσγείωση στο κατάστρωμα του πλοίου, εστιάζοντας αποκλειστικά σε όργανα," δήλωσε η υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου Άμυνας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail