Πνίγονται στη βρώμα και τις κατσαρίδες στη ΓΑΔΑ - Σκουπίδια και αποφάγια παντού


Ελεγκτές υγείας πραγματοποίησαν ελέγχους στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και τα αποτελέσματα χαρακτηρίζονται μάλλον ως τραγικά. Βασικό συμπέρασμα είναι οι άνθρωποι στη ΓΑΔΑ όπου κι αν βρίσκονται, πνίγονται στη βρώμα, τα σκουπίδια και τις κατσαρίδες.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών δημοσίευσε στο Facebook το πόρισμα με τα αποτελέσματα των ελέγχων όπου μεταξύ άλλων διαβάζουμε:

Στο γκαράζ υπήρχε σωρός από μαύρες σακούλες, χαρτιά, πλαστικά μπουκάλια.

Τα αποχωρητήρια στερούνται εξαερισμού και χρήζουν καθαριότητας.

Στην είσοδο των κρατητηρίων υπήρχαν πεταμένα πλαστικά, κούτες και τρόφιμα των κρατούμενων από την προηγούμενη ημέρα.

Στους διαδρόμους των κρατητηρίων οι κάδοι ήταν γεμάτοι και τα σκουπίδια ήταν στο πάτωμα.

«Δεν σταματάμε στη ΓΑΔΑ, έχουμε ζητήσει ήδη την αυτοψία σε όλες τις Υπηρεσίες των Αθηνών στις οποίες έχουμε διαπιστώσει ή μας έχει καταγγελθεί ανάλογη κατάσταση (Αστυνομικά Τμήματα, Αλλοδαπών κ.λ.π.). Με οδηγό το πόρισμα αυτό θα κινηθούμε και νομικά ώστε να προστατεύσουμε την υγεία και την αξιοπρέπειά μας» σημειώνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

 

 

 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail