Ο ΕΟΦ ανακάλεσε γνωστό αποσυμφορητικό μύτης μεγάλης εταιρείας

flockine / pixabay
Την ανάκλησητων των  παρτίδων F145060A και F149040A του φαρμακευτικού προϊόντος HEXARHINAL, NASALSPRAY HA0.1% (1MG/ML) 10 ML με ημερομηνία λήξης 09/2020 και 10/2020 αντίστοιχα, αποφάσισε ο ΕΦΕΤ.

Η παρούσα απόφαση εκδίδεται στα πλαίσια της προστασίας της δημόσιας υγείας και είναι προληπτική, δεδομένου ότι οι εν λόγω παρτίδες είναι σύμφωνες με τις προδιαγραφές του προϊόντος. Ο Κ.Α.Κ. JOHNSON & JOHNSON ΕΛΛΑΣ αποφάσισε την ανάκληση λόγω αποτελεσμάτων εκτός προδιαγραφών σε μεταγενέστερες παρτίδες.

Η εταιρεία JOHNSON & JOHNSON ΕΛΛΑΣ, ως κάτοχος άδειας κυκλοφορίαςτου προϊόντος στην Ελλάδα, οφείλει να επικοινωνήσειάμεσα με τους πελάτες της, προκειμένου να το αποσύρουν από την αγορά.Τα παραστατικά της ανάκλησης πρέπει να τηρούνται για διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών και να τίθενται υπόψη του ΕΟΦ, εφόσον ζητηθούν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail