Ο Αδωνις Γεωργιάδης ετοιμάζεται για την αρχηγία της ΝΔ;

Πριν αρκετές ημέρες ο βουλευτής κι αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε μια χώρα που τρώει βασιλόπιτες μέχρι και παραμονές της Σαρακοστής. Το είδα χθες παρακολουθώντας το Ράδιο Αρβυλα. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το στιλ και ο τόπος που επέλεξε.

Του Στρατή Μαζίδη

Ποιος ο λόγος να κόψει πίτα στο κλειστό "Σπύρος Λούης" και να κάνει μια αρχηγική εμφάνιση, όπως πολλοί σχολίασαν; Μάλλον για αυτό ακριβώς. Διότι θέλει να γίνει αρχηγός. Το 2015 μετρήθηκε, έλαβε ένα αξιοπρεπές ποσοστό και έξυπνα πλασαρίστηκε δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ως αντιπρόεδρος αποκτά το μηχανισμό του, τον οποίο ευελπιστεί λογικά ότι θα μεγαλώσει και ενδυναμώσει με το πιθανό προσεχές κυβερνητική του πέρασμα.

Εικάζοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δε θα μπορέσει να κρατηθεί για πολύ στην κυβέρνηση όταν ανέλθει κι αναλαμβάνοντας μια παγιδεύμενη ήδη από τον Τσίπρα αποστολή, ο κ. Γεωργιάδης ζυμώνει από τώρα το αλεύρι του για να φουσκώσει την κατάλληλη στιγμή. Ήδη πχ εναγκαλίζεται όσο πιο σφιχτά μπορεί τον Αντώνη Σαμαρά. Πάντα χρειάζεται ένας πρώην αρχηγός και πρωθυπουργός.

Η αλήθεια είναι ότι μέσα στην καμαρίλα και τα τζάκια της λιμνάζουσας εδώ και πολλά χρόνια Νέας Δημοκρατίας, ένας εναλλακτικός και ολίγον πολιτικά παλαβός, είναι απαραίτητος, αν το κόμμα αυτό θέλει να έχει συνέχεια.

Δε γνωρίζω όμως αν ο πολιτικά παλαβός μπορεί να είναι ο Αδωνις Γεωργιάδης. Το προ ΝΔ παρελθόν του είναι γεμάτο βίντεο με δηλώσεις που αρκετοί θα επικαλούνται κι όχι άδικα. Το γεγονός όμως ότι από το βιβλιοπωλείο του έφτασε στην αντιπροεδρία της ΝΔ με τη γνωστή διαδρομή μέσω ΛΑ.Ο.Σ., λέει από μόνο του αρκετά. Δεν ξέρω για άλλους αλλά ο κ. Γεωργιάδης εκτός από τα βιβλία που πουλά, φαίνεται να έχει και χάρτη για τον προορισμό του.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail