«Αν οι ΗΠΑ μας ρίξουν έστω μια σφαίρα, θα καταστρέψουμε τη Χάιφα και το Τελ Αβίβ»

Freepen.gr - Ο διοικητής της Φρουράς της Επανάστασης του Ιράν δήλωσε ότι το Τελ Αβίβ και η Χάιφα θα καταστραφούν αν οι ΗΠΑ επιτεθούν στο Ιράν. Συγκεκριμένα ο Yadollah Javani, αναπληρωτής επικεφαλής των πολιτικών υπηρεσιών των Φρουρών σημείωσε ότι μια μόνο σφαίρα αν ρίξουν οι ΗΠΑ τότε οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας θα καταστρέψουν δύο μεγάλες πόλεις στο Ισραήλ:

"Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν το θάρρος να ρίξουν ούτε μια σφαίρα σε εμάς, παρά όλα τα αμυντικά και στρατιωτικά τους περιουσιακά στοιχεία. Αλλά αν μας επιτεθούν, θα καταστρέψουμε το Τελ Αβίβ και τη Χάιφα", ανέφερε ο Javani σε μια διαδήλωση για την 40ή επέτειο της ισλαμικής επανάστασης όπως μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA.

Τα σχόλια του Javani έρχονται μόλις ένα μήνα μετά από παρόμοιες απειλές από έναν άλλο διοικητή του IRGC όσον αφορά τις επιθέσεις στο Ισραήλ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail