Ξεσηκώνεται αντάρτικο των Σύριων στη Ράκκα - Ύψωσαν συριακές σημαίες κι έκαψαν αμερικάνικες

Freepen.gr - Ενώπιον λαϊκού ξεσηκωμού φαίνεται ότι βρισκόμαστε στη Ράκκα της Συρίας όπου οι Αραβες της πόλης επιθυμούν την αποκατάσταση της συριακής κυριαρχίας και την αποχώρηση των ΗΠΑ και των SDF. Πρωταγωνιστικό ρόλο διαδραματίζει η ομάδα που σχηματίστηκε πριν αρκετούς μήνες και είναι γνωστή ως Λαϊκή Αντίσταση της Ράκκα.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο κόσμος διαδηλώνει κατά των κατοχικών δυνάμεων υψώνοντας συριακές σημαίες και παραδίδοντας στην πυρά γαλλικές κι αμερικανικές σημαίες. Επίσης μια ομάδα ανδρών της Λαϊκής Αντίστασης τραγουδούν υπέρ του Σύριου Προέδρου, Μπασάρ Ασαντ.

Όπως έχουμε τονίσει κατ' επανάληψη στη Freepen.gr και έχει αποδείξει η ιστορία, η κατοχή μιας περιοχής πάντοτε καταπέφτει όταν το τοπικό στοιχείο επαναστατεί κι εναντιώνεται.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail