Σοκολάτα θέλω να φάω ρε παιδιά, όχι να με αγαπήσουν ούτε να στηρίξω το Σόρος

jackmac34 / pixabay
Μια απλή σοκολάτα θέλω να φάω. Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο. Συνεπώς δε με ενδιαφέρουν οι απόψεις της πολυεθνικής για την αγάπη και τις μορφές της. Άλλωστε κάνει επιλεκτική επιλογή. Γιατί υπάρχει και η αγάπη του πατέρα στο παιδί, της γιαγιάς στο εγγόνι, του συναδέρφου στη δουλειά, της φίλης στη φιλενάδα, του ανθρώπου στο Θεό, του επαγγελματία στη δουλειά του.

Του Στρατή Μαζίδη

Αυτές είναι πλάγιες μορφές προπαγάνδας που αποσκοπούν σε παιδιά. Εσύ φτιάχνεις σοκολάτες. Σωστά; Δείξε μας λοιπόν τις εγκαταστάσεις σου, τις συνταγές σου, την ποικιλία σου κι άσε εμάς μόνους μας να μιλήσουμε, να ανακαλύψουμε, να γνωρίσουμε την αγάπη.

Αντί για αυτό ανακαλύψαμε ότι από τα τέλη της δεκαετίας του 1980 η γνωστή σοκολάτα πέρασε σε ξένα χέρια μεγάλης εταιρείας, η οποία μετά πέρασε σε άλλη εταιρεία, της οποίας ο γνωστός Τζορτζ Σόρος απέκτησε το 2017 αριθμό εκατοντάδων χιλιάδων μετοχών. Μερικά γκουγκλαρίσματα δουλειά είναι και θα πέσετε σε άρθρα γνωστών εφημερίδων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Εν κατακλείδι, ας αγαπάει ο καθένας όποιον θέλει κι όπως θέλει αρκεί να μην ενοχλεί ή προκαλεί. Δικαίωμά του. Και δικαίωμά μας κι εμάς να ξέρουμε πλέον πια σοκολάτα να μην αγοράζουμε προτιμώντας τις ελληνικές. Διότι υπάρχει κι αυτό το είδος αγάπης, να στηρίζεις τους συμπατριώτες σου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail