Ζάεφ: «Η Μακεδονία δεν έχει αρκετές πέτρες να επιτεθεί στη Ρωσία»

Freepen.gr - Ο σκοπιανός πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ δήλωσε στη Διεθνή Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου ότι δεν υπήρξε ρωσική συμμετοχή στην αλλαγή του ονόματος του γειτονικού κράτους.

«Η Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας θέλει να αυξήσει τη συνεργασία με τη Ρωσία, αλλά η ένταξη στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ είναι σημαντική. Βασιζόμαστε στην ασφάλεια, συμμετέχουμε σε στρατιωτικές αποστολές, είμαστε ένα πολυεθνοτικό κράτος! Αυτό δεν οφείλεται στην Ελλάδα, αλλά εξαιτίας της επέκτασης του ΝΑΤΟ! Η Μακεδονία δεν έχει αρκετές πέτρες για να επιτεθεί στη Ρωσία! Η Μακεδονία είναι μια ειρηνική χώρα!", δήλωσε ο Ζάεφ και μεταδίδει η expres.mk.

Το "Βόρεια" έχει ήδη πάει περίπατο. Είναι προφανές ότι πέραν των πινακίδων και των εγγράφων, οι Σλάβοι γείτονές μας θα μιλούν μόνο για "Μακεδονία".


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail