Ο άνθρωπος που θα μπορούσε να ανατινάξει τη λίμνη του Μακεδονικού με μια βόμβα

Εδώ και καιρό ο Πάνος Καμμένος βρίσκεται ανελλιπώς στην επικαιρότητα με επίκεντρο τη Συνθήκη των Πρεσπών, που και ο ίδιος θεωρεί «προδοτική». Τώρα, στο τέλος της «παράστασης» για το Μακεδονικό αυτός ο θλιβερός πολιτευτής, που με την αλλοπρόσαλλη πολιτική του άνοιξε τον δρόμο για τη Συμφωνία των Πρεσπών, διαρρηγνύει τα ιμάτιά του νοιώθοντας πολλάκις εξαπατημένος και προδομένος από αχάριστους, πρώην συνεργάτες του.


Δυστυχώς γι αυτόν όμως η Ιστορία τον έχει ήδη καταδικάσει ως γραφικό συνένοχο στο εθνομηδενιστικό έγκλημα της λίμνης των Πρεσπών και όλοι ξέρουν ότι ένα ακόμη κεφάλαιο της μακρόχρονης ιστορίας του Μακεδονικού «γράφτηκε ερήμην του ανθρώπου που θα μπορούσε να ανατινάξει τη λίμνη με μια βόμβα». 

Δειλός και μοιραίος καιροσκόπος, προτίμησε απλά να στέλνει δεκάδες άσφαιρα «τελεσίγραφα» προς έναν αδίστακτο και κυνικό πρωθυπουργό, ο οποίος τον χρησιμοποίησε ωμά για να εξυπηρετήσει την φιλοσκοπιανή «ιδεολογία» του και τους ξένους πάτρωνές του.

Σε λίγες ώρες η τελευταία πράξη του προσωπικού «δράματος» του ανεκδιήγητου Καμμένου θα παιχτεί μέσα στο σοβαρά στραπατσαρισμένο - από τις βρώμικες συναλλαγές και λούμπεν συμπεριφορές - Ελληνικό Κοινοβούλιο. Τουλάχιστον αυτή η θλιβερή «υποσημείωση» της Ιστορίας γύρω από τον Καμμένο και τα ανεμομαζώματα-διαβολοσκορπίσματα των ΑΝΕΛ ας γίνει ακόμη ένα μάθημα για όλους μας. Αν και εν τέλει, πλειοψηφικά ως λαός της «γενικής πλεονεξίας» (Ίων Δραγούμης) παραμένουμε επικίνδυνα ανιστόρητοι.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail