«Τα Σκόπια είναι 20 λεπτά δουλειά. Αν μια ίλη τεθωρακισμένων περάσει μέσα θα φτάσει στα σύνορα με τη Σερβία»

Ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας και αρχηγός των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος εξέφρασε την άποψη ότι «τα Σκόπια είναι 20 λεπτά δουλειά. Αν αποφασίσει μια ίλη τεθωρακισμένων να περάσει μέσα θα φτάσει στην άλλη πλευρά των Σκοπίων. Θα φτάσει στη Σερβία».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης επανέλαβε πως ο Αλέξης Τσίπρας τον εξαπάτησε στο θέμα των Σκοπίων, αν και θεωρεί πως η συμφωνία ήταν έργο του Νίκου Κοτζιά.

«Ήταν καταρχήν ο Κοτζιάς που έδρασε ύπουλα και υπόγεια. Η συμφωνία των Πρεσπών προτάθηκε από τον κ. Κοτζιά. Εγώ είπα στους Αμερικάνους ότι η «Μακεδονία του Αιγαίου» είναι μια προπαγάνδα που ξεκίνησε από τον Τίτο και τον Μουσολίνι. Αλλά και βεβαίως ο πρωθυπουργός έχει απόλυτη ευθύνη….Ή μπορώ να πω με εξαπάτησε», ανέφερε ο κ. Καμμένος.

Ακολουθεί η εκπομπή «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ» του TRT με το Σωτήρη Πολύζο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail