Το σενάριο απόβασης σε ελληνική ακτή με το TCG ANADOLU

Freepen.gr - Η Aselsan δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζεται μια εξομοίωση μάχης του υπό ναυπήγηση ελαφρού αεροπλανοφόρου TCG ANADOLU το οποίο αναμένεται να παραδοθεί το 2021 με την Αγκυρα να σχεδιάζει μέχρι και την αγορά F-35B που έχουν δυνατότητα κάθετης απονήωσης.

Στο βίντεο παρουσιάζεται ένα αποβατικό σενάριο όπου τα αποβατικά σκάφη αποπλέουν από το ANADOLU και φτάνουν στην ξηρά. Δύο F-35B σηκώνονται και βομβαρδίζουν τις αμυντικές οχυρώσεις και τις θέσεις του εχθρού, δηλαδή τις δικές μας.

Παράλληλα ελληνικό υποβρύχιο εκτοξεύει τορπίλη κατά του τουρκικού πλοίου που όμως εξουδετερώνεται από τα αντίμετρα του σκάφους ενώ βυθίζεται ένα ελληνικό πλοιάριο.

Η εξέλιξη του σεναρίου είναι αποκύημα της φαντασίας των Τούρκων. Ορισμένες όμως από τις μελλοντικές τους στρατιωτικές δυνατότητες ίσως να μην είναι.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail