Πρωτοχρονιά με δώρο δύο νέα Sukhoi Su-35S του κουτιού!

Freepen.gr - Δύο καινούρια αεροσκάφη του κουτιου, Su-35S παραδόθηκαν στη Ρωσική Πολεμική Αεροπορία τις τελευταίες ώρες του 2018. Το RED #15 και το RED #17 εθεάθησαν κατά τη διάρκεια μιας στάσης στο Περμ κατά το ταξίδι τους στο Μπέσοβετς της Δυτικής Ρωσίας.

To Sukhoi Su-35 είναι μαχητικό αεροσκάφος πολλαπλών ρόλων  κι έχει σχεδιαστεί κυρίως για την επίτευξη εναέριας υπεροχής αλλά και στρατηγικών πληγμάτων. Το Su-35 αποτελεί το τελευταίο αεροσκάφος της οικογένειας των Flanker κι ίσως την καλύτερη και την πιο βελτιωμένη έκδοση του μαχητικού Su-27, αφού ουσιαστικά συνδυάζει την ευελιξία του τελευταίου και τα ηλεκτρονικά συστήματα, τους κινητήρες και τα όπλα που θα χρησιμοποιηθούν στα μαχητικά αεροσκάφη επόμενης γενιάς (PAK-FA) που είναι υπό σχεδίαση στην Ρωσία.

Φωτογραφίες: Vladimir Smertin από https://twitter.com/Missilito/status/1079515652635983873



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail