Φτερό με φτερό! Su-27 σε επικίνδυνο ελιγμό κατά την αναχαίτηση F-15 στη Βαλτική Θάλασσα

Freepen.gr - Ένας λογαριασμός Instagram που φέρεται να ανήκει σε απόστρατο Ρώσο πιλότο μαχητικού αεροσκάφους που απελευθέρωσε υλικό δημοσίευσε βίντεο με ένα αεροσκάφος Su-27, το οποίο πέταξε επικίνδυνα κοντά σε ένα αμερικανικό F-15 στη Βαλτική Θάλασσα.

Σύμφωνα με τον Babak Taghvaee, στρατιωτικό αναλυτή που εδρεύει στη Μάλτα, ένας πιλότος της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας κυκλοφόρησε το βίντεο που δείχνει πως ένα αεροσκάφος Su-27P της Ρωσίας (από την 72η Guards AvB) έκανε έναν επικίνδυνο ελιγμό πολύ κοντά σε ένα αμερικανικό F-15C της 493ης μοίρας μαχητών ενώ περιπολούσε τη Βαλτική Θάλασσα ως μέρος της αποστολής αστυνόμευσης του ΝΑΤΟ στη Βαλτική.

Τα τελευταία χρόνια, ο αριθμός των επικίνδυνων συμβάντων μεταξύ των αεροσκαφών της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας και των αμερικανικών πάνω από τη Βαλτική και τη Θάλασσα του Εύξεινου Πόντου έχει αυξηθεί δραματικά.

Δε δόθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με το πότε έλαβε χώρα η αναχαίτιση.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail