Ρώσικα μαχητικά MiG-31 στη στρατόσφαιρα σε υπερηχητικές ταχύτητες!

Freepen.gr - Ένα ζευγάρι ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών MiG-31 παρουσιάζονται σε ένα νέο βίντεο όπου σε υπερηχητικές ταχύτητες αναχαιτίζουν τον "εισβολέα" στην στρατόσφαιρα. Η άσκηση έλαβε χώρα στην κεντρική ρωσική περιφέρεια Perm, σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου της Κεντρικής Στρατιωτικής Περιφέρειας.

Η μονάδα είναι εξοπλισμένη με MiG-31BMs - την τελευταία έκδοση των μαχητικών μακρινών αποστάσεων. Το βίντεο, το οποίο κυκλοφορεί από το τηλεοπτικό κανάλι Zvezda, παρουσιάζει τα αεροπλάνα που ξεκινούν και προσγειώνονται στο αεροδρόμιο. Η αερομαχία δεν έχει καταγραφεί, κάτι που σύμφωνα με το RT δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένης της εξαιρετικής ταχύτητας, καθώς και των μεγάλων αποστάσεων μεταξύ των αντιτιθέμενων.


"Τα πληρώματα πέταξαν σε υπερηχητικές ταχύτητες άνω των 2800km / h (1740mph) σε υψόμετρο 18.000 μέτρων", ανέφερε η υπηρεσία Τύπου.

Ένα MiG-31 υποδύθηκε έναν εισβολέα, ο οποίος είχε διεισδύσει στο ρωσικό εναέριο χώρο κατά τη διάρκεια μιας αποστολής επιτήρησης και προσπάθησε να αποφύγει την αεράμυνα. Ένα ζευγάρι MiG-31 ενεπλάκη για να κυνηγήσει και να αναχαιτίσει τον εισβολέα.

Τέλος να σημειωθεί ότι από το 2018 το MiG-31 φέρει στο οπλοστάσιό του τον υπερσύγχρονο υπερηχητικό πύραυλο Kinzhal.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail