Ο Enes Kanter δεν ταξιδεύει με τους Νικς στο Λονδίνο για να μην τον σκοτώσουν πράκτορες της ΜΙΤ

Freepen.gr - Ο σέντερ των Νικς της Νέας Υόρκης, Enes Kanter αναφέρει ότι δεν θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για το επόμενο παιχνίδι του ΝΒΑ, λόγω φόβων για την παρουσία Τούρκων κατασκόπων, μεταδίδει το BBC.

Ο γνωστός Τούρκος μπασκετμπολίστας είναι επικριτής του Προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και κρατήθηκε στη Ρουμανία όταν ταξίδεψε στο εξωτερικό το Μάιο του 2017.

Οι Νικς πρόκειται να παίξουν τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς στο O2 Arena στις 17 Ιανουαρίου. «Υπάρχει μια πιθανότητα να σκοτωθώ εκεί έξω, οπότε θα μείνω εδώ», είπε ο 26χρονος παίκτης.

Το Τουρκικό διαβατήριο του Kanter ακυρώθηκε το 2017 λόγω των πολιτικών του απόψεων όπως ισχυρίζεται ο ίδιος ενώ εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον πατέρα του Kanter, Mehmet, τον Ιούνιο του 2018, όταν ο καθηγητής πανεπιστημίου κατηγορήθηκε ότι ήλθε σε επαφή με μέλη απαγορευμένης οργάνωσης.

"Δεν μπορώ ακόμη να πάω εκεί έξω και να κάνω μόνο τη δουλειά μου. Έτσι είναι πολύ λυπηρό", πρόσθεσε ο Kanter.

"Θέλω να είμαι εκεί για να βοηθήσω την ομάδα μου συμπλήρωσε ενώ οι Νικς ανακοίνωσαν πως ο Kanter λόγω θέματος θεώρησης δε θα μεταβεί στο Λονδίνο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail