Ο Τσίπρας πανηγυρίζει την παράδοση της Μακεδονίας ενώ τον λένε προδότη

Σε δηλώσεις του στο περιστύλιο της Βουλής, ο πρωθυπουργός τόνισε πως δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι και πως οι δύο χώρες αλλάζουν σελίδα:

«Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Θέλω να απευθυνθώ σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες και σε αυτούς που ασκούν κριτική στη συμφωνία. Τους σεβόμαστε. Πολύ σύντομα θα δουν τα μεγάλα οφέλη για τη χώρα από αυτό το ιστορικό βήμα προς τα εμπρός. Σήμερα γεννήθηκε η Βόρεια Μακεδονία και την καλωσορίζουμε», είπε ο πρωθυπουργός.

Παράλληλα ευχαρίστησε τους 153 βουλευτές που στήριξαν τη Συμφωνία των Πρεσπών, υποστηρίζοντας πως οι επόμενες γενιές θα τους ευγνωμονούν!

Για την ώρα πάντως στο Twitter αμέτρητοι Ελληνες χαρακτηρίζουν τόσο τον πρωθυπουργό κάτω από την ανάρτησή του όσο και τους 153 με τη λέξη "προδότη".



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail