Όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης έλεγε: «ο Μακεδόνας τρομάρα του κωλοτούμπας πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ξεπούλησε τη Μακεδονία»

Freepen.gr - «Αυτή η απίστευτη υποχώρηση, αυτή η απίστευτη κωλοτούμπα, του Μακεδόνος τρομάρα του πρωθυπουργού, του Κώστα Καραμανλή ο οποίος μπαίνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που ξεπούλησε τη Μακεδονία. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Κατάλαβε πιστεύω ο κάθε καλοπροαίτερος πολίτης ότι η Νέα Δημοκρατία έχει αλλάξει στάση από την εθνική γραμμή του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών του 1992 και όπως καταλαβαίνετε αυτό σημαίνει για να το πούμε με απλά λόγια ότι στην πραγματικότητα ο Κώστας Καραμανλής και η Ντόρα Μπακογιάννη προσπάθησαν να κοροϊδέψουν τον ελληνικό λαό και τους ψηφοφόρους. Πρόκειται για μια πρόστυχη πράξη της Νέας Δημοκρατίας, η οποία κατά τη γνώμη μου είναι ακόμα χειρότερη από την ίδια την πράξη της υποχωρήσεως. Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι η κυβέρνηση υποχώρησε γιατί έχει ξεπουλήσει το θέμα του ονόματος με τους Αμερικάνους και πλέον δεν υπάρχει κανένας που να το αμφισβητεί αυτό αλλά αυτή η κυβέρνηση δεν είχε την ανδρεία και το θάρρος να πει στον ελληνικό λαό την αλήθεια, να πει στον ελληνικό λαό την άποψή της και προσπάθησε να κλέψει τις ψήφους των Ελλήνων πατριωτών με αυτήν την απίστευτη, με αυτό το απίστευτο ψεύδος»

«Με κάτι άχρηστους υπουργούς στιλ Μπακογιάννη, η γυναίκα αυτή είναι εθνικά επικίνδυνη [...] η Ντόρα Μπακογιάννη είναι εθνικά επικίνδυνη ως υπουργός των εξωτερικων»

Αυτά τα έλεγε ο Αδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή «Ελλήνων Εγερσις» κατά τη δεύτερη κυβερνητική θητεία του Κώστα Καραμανλή ως βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ.

Σήμερα, περίπου 10-12 χρόνια μετά ο Αδωνις Γεωργιάδης είναι αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συγκατοικώντας με το "Μακεδόνα τρομάρα του" Καραμανλή και την "εθνικά επικίνδυνη" Μπακογιάννη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail