Τελικά βρήκαν τη Μάλτα! Εύποροι Τούρκοι λαμβάνουν μαλτέζικο διαβατήριο!

φωτο: The Shift News
Freepen.gr - Η υπηρεσία του Euronews της Τουρκίας ανέφερε την Πέμπτη ότι πολλοί πλούσιοι Τούρκοι έγιναν πολίτες της Μάλτας το 2017.

Ο κατάλογος των ατόμων που έλαβαν τη μαλτεζική υπηκοότητα μέσω του προγράμματος "Ιθαγένεια από Επενδύσεις" της χώρας δημοσιεύθηκε από την επίσημη εφημερίδα της χώρας στις 21 Δεκεμβρίου 2018.

Το πρόγραμμα επιτρέπει την απόκτηση της μαλτεζικής ιθαγένειας σε όσους αγοράζουν ακίνητα στη Μάλτα τουλάχιστον 650.000 ευρώ.

Μεταξύ των 3.000 ανθρώπων που απέκτησαν την ιθαγένεια της Μάλτας συγκαταλέγονται εξέχοντες Τούρκοι, μερικοί από τους οποίους ήταν από τους υψηλότερους φορολογούμενους στην Τουρκία.

Ο Dilek Güngör, αρθρογράφος της Sabah, επεσήμανε ότι αρκετά μέλη της οικογένειας Sabancı, η οποία κατέχει ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα στην Τουρκία, όπως το Çiğdem Sabancı Bilen και το Suzan Sabancı Dinçer, των οποίων ο πλούτος σύμφωνα με το Forbes ανέρχεται σε 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια και 1 δολάρια δισεκατομμύρια, αντίστοιχα, ήταν στη λίστα.

Επίσης στον κατάλογο ήταν ο Gönenç Gürkaynak, ο οποίος ήταν ένας από τους 10 υψηλότερους φορολογούμενους στην Τουρκία το 2017, ο οποίος επέλεξε το μαλτέζικο διαβατήριο για να μετακινείται εύκολα στη ζώνη του Σένγκεν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail