Πίσω εχει την αχλάδα η αριστερά

elementus / pixabay
Η επόμενη κυβέρνηση όποια και να είναι, αυτοδύναμη η συμμαχική, θα έχει οικονομικά και εθνικά θέματα να διευθετήσει, παιδείας και υγείας, ασφαλιστικά κλπ.. Όμως ένα είναι απολύτως βέβαιο: Δε θα περάσει καθόλου καλά σε θέματα εσωτερικής ειρήνης και ασφάλειας.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το μεγαλύτερο ατού της ήταν ότι έχει καταφέρει να ελέγξει και τα σωματεία των εργαζομένων με τις απεργίες τους, και τις διαδηλώσεις να μηδενίσει, και να έχει μία ειρήνη με άναρχοαριστερούς κατσαπλιάδες.. Θέλεις λόγω συγγένειας; Θέλεις λόγω διορισμών; Η ειρήνη υφίσταται! Αφήνει και λιγάκι μόνο τον Ρουβίκωνα να ξεθυμάνει με καμιά μπογιά και αυτό είναι όλο.

Όμως μόλις εμφανιστεί άλλου είδους κυβέρνηση, δεξιά ή κεντροδεξιά, θα ξεθαφτεί το τσεκούρι του πολέμου. Να είστε απολύτως σίγουροι. Ήδη με την παρέλαση που έκανε ο Κουφοντίνας στην Αθήνα, σαν να έγραφε στα παλιά του τα μπιστόλια όσους σκότωσε, έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας στους νεότερους πιστολάδες. 

Έρημε Κυριάκο! Έχουν να βγουν στο δρόμο παλαιόπασόκοι συνδικαλιστές, αριστεροί διαδηλωτές, κουκούλες κάθε είδους, να καίνε και να καταστρέφουν, που δε θα ξέρεις πού να κρύψεις τον Άδωνι! 

Και μη σας φαίνεται αστείο, αν οι επενδυτές δεν έρχονται στην Ελλάδα γιατί έχει μεγάλους φόρους. Ούτε ζωγραφιστή δε θα θέλουν να δουν την Ελλάδα, άμα τους κυνηγάνε τίποτε άναρχο κατσαπλιάδες με μπιστόλες και δυναμίτες. Κάθε μέρα και από μία επέτειο για κάψιμο της Αθήνας θα έχετε. Μία για τη χαμένη αριστερά, μία για την ελπίδα, μία για τον Αλέξη, μία για την κατάληψη, μία για την Ανάληψη.

Θέλετε να σας το πω και πιο ωμά να το καταλάβουμε όλοι; Γιατί αρέσει αυτή η κυβέρνηση πολύ στην Ευρώπη και την Αμερική; Γιατί ό,τι και να διατάξουν εκτελείται κανονικά και φύλλο δεν κουνιέται! Ακόμα και μια χούντα του Παπαδοπουλου είχε μια εξέγερση του Πολυτεχνείου. Εδώ ησυχία τάξη και ασφάλεια… αριστερή! Wundervoll frau Merkel…wundervoll Alexis ….


Θόδωρος Γαλανόπουλος
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail