Από δω και μπρος οι ΠΑΝΤΕΣ θα ξέρουν ότι Μακεδόνας είναι ο Σκοπιανός που μιλάει Μακεδονικά


D1_TheOne / pixabay
Βλέπω πολλούς, αφελείς ή βαλτούς, να διακινούν κάποιους όρους της κατάπτυστης συμφωνίας που εξηγούν, δήθεν, πως άλλο πράγμα εννοούμε εμείς όταν λέμε Μακεδονία και άλλο οι Σλαβοαλβανοί των Σκοπίων.

Θάνος Τζήμερος

Λες και κάθε Σλαβοαλβανός από δω και μπρος που θα συστήνεται ως Μακεδόνας θα σπεύδει να επεξηγήσει «ξέρετε είμαι Μακεδόνας, όχι όμως όπως το εννοούν οι Έλληνες, αλλά όπως το περιγράφει το άρθρο 7 παράγραφος 3 της συμφωνίας των Πρεσπών και η γλώσσα που μιλάω δεν είναι η Μακεδονική όπως την εννοούν οι Έλληνες αλλά όπως το διευκρινίζει το άρθρο 7 παράγραφος 4 της συμφωνίας.» Κι ο συνομιλητής του θα λέει «ναι το γνωρίζω, έχω μελετήσει τη συμφωνία και κατανοώ τον τρόπο που το εννοείτε». Άλλωστε, όλοι μας γνωρίζουμε τις λεπτομέρεις του ορισμού των 7000 και πλέον γλωσσών που ομιλούνται σήμερα στον κόσμο, έτσι δεν είναι;

Το τι γράφει η συμφωνία, λοιπόν, είναι παντελώς αδιάφορο για τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων σε όλη τη γη που ουδέποτε θα τη διαβάσουν. Από δω και μπρος οι ΠΑΝΤΕΣ θα ξέρουν ότι Μακεδόνας είναι ο Σκοπιανός που μιλάει Μακεδονικά, αυτά δηλαδή που μιλούσε και ο πιο γνωστός Μακεδόνας της ιστορίας, ο Μέγας Αλέξανδρος, ο οποίος, φυσικά, δεν ήταν Έλληνας! Κι αν κάποιος πει οπουδήποτε, ακόμα και σε τηλεπαιχνίδι, ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας, η ένδειξη θα είναι «ΛΑΘΟΣ – ήταν ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ», θα εμφανιστεί στο κάδρο η σημαία των Σκοπίων, και θα χάσει 23.000 λίρες όπως στο βίντεο αυτό, χωρίς κανένας να διαμαρτυρηθεί.



Με τη δική σου ψήφο στην ΠΦΑ, γίνονται όλα αυτά Ελληνάρα μου. Τους ψήφισες για να σου πιστολιάσουν το δάνειο και πιστόλιασαν τη χώρα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail