Πατριωτική πράξη η κατάθεση των βουλευτικών σας εδρών


Έγραφα τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019, απευθυνόμενος προς τα κοινοβουλευτικά κόμματα που είναι κατά της ψηφίσεως στη Βουλή της εμετικής – προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, στο άρθρο μου “Καταθέστε τις βουλευτικές σας έδρες” γιατί ο ελληνικός λαός σας τις έδωσε, ο ελληνικός λαός σας τις πήρε ήδη πίσω, μετά τη γενικευμένη εξέγερσή του λόγω της ψηφίσεως από την ελληνική κυβέρνηση αυτής της Συμφωνίας, όπου εκχωρούνται κυριαρχικά μας δικαιώματα στο κρατίδιο των Σκοπίων.

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

«…Και ένας μόνο τρόπος υπάρχει, από τη στιγμή που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος είναι ανεβασμένος στο συννεφάκι της ιδέας του “ευρωπαϊκού κεκτημένου”. Η αποχώρησή από τη Βουλή με την κατάθεση των βουλευτικών εδρών των μελών τους, των κομμάτων που τάσσονται κατά αυτής της Συμφωνίας! Δηλαδή, της Νέας Δημοκρατίας, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, της Ενώσεως Κεντρώων και της Χρυσής Αυγής! Αυτή είναι η μόνη πατριωτική στάση, όσων θέλουν να λέγονται πατριώτες…».

Παραιτηθείτε να πάμε σε εκλογές…

Ο Βουλευτής που αντέδρασε αμέσως, ήταν ο ανεξάρτητος Βουλευτής Αχαΐας και Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος με την προχτεσινή απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής, ορίστηκε να μιλήσει στον πρώτο κύκλο ομιλητών, τον οποίο άνοιξαν ο Πρωθυπουργός και ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, στην συζήτηση ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Ο κ. Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης κατά την διάρκεια της  ομιλίας του  επανέφερε από το βήμα της Βουλής την πρόταση του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος  να παραιτηθούν  όλοι οι διαφωνούντες με την κύρωση - ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών βουλευτές και αναπληρωματικοί τους για να οδηγηθούμε σε εκλογές.
Ισχυρίστηκε επίσης πως στις εκλογές που θα προκύψουν, η συντριπτικά μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού θα “μαυρίσει” τα κόμματα και τους Βουλευτές, που θέλησαν να παραδώσουν το όνομα, την ιστορία και τον πολιτισμό μας σε ένα κρατικό μόρφωμα που έφτιαξαν οι ξένες μεγάλες δυνάμεις.

Άμεσα εκλογές, που θα είναι άτυπο Δημοψήφισμα για το Σκοπιανό…

Ο Ανεξάρτητος Βουλευτής κατέληξε στην ομιλία του:

«Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος από τον Ιούλιο δημοσιοποίησε την επιστολή που απέστειλε στην ηγεσία της  αντιπολίτευσης και πρότεινε την μια και μοναδική  δυνατότητα η οποία μπορεί να αποτρέψει την ψήφισή της. Η δυνατότητα που έχουμε όλοι εμείς που διαφωνούμε και καταψηφίζουμε είναι να αποφασίσουμε και με συνεννόηση να παραιτηθούμε όλοι οι βουλευτές και μαζί με μας και οι αναπληρωματικοί μας.
Τότε στη Βουλή οι εναπομείναντες βουλευτές θα είναι λιγότεροι από 200  και σύμφωνα  με το άρθρο 51 Παράγραφος 1 του Συντάγματος, η  Βουλή δεν μπορεί να λειτουργήσει. Το άρθρο αυτό ορίζει ότι η Βουλή δεν μπορεί να έχει λιγότερους από 200 βουλευτές. Και τότε θα πρέπει αμέσως να γίνουν εκλογές, οι οποίες τότε θα πάρουν τη μορφή Δημοψηφίσματος κατά της συμφωνίας. Στις εκλογές που θα προκύψουν, η συντριπτικά μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού θα μαυρίσει κόμματα και Βουλευτές, που θέλησαν να παραδώσουν το όνομα, την ιστορία και τον πολιτισμό σε ένα κρατικό μόρφωμα που έφτιαξαν οι ξένες μεγάλες δυνάμεις. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να κυρωθεί η συμφωνία... ο Ελληνικός Λαός από εμάς αυτό ζητά.
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, και σήμερα όπως έτσι πορεύομαι από τα νεανικά μου χρόνια δεν θα κάνω τίποτα αντίθετο με τις αρχές και τις ιδέες μου και με όσα αισθάνομαι πως προδίδουν την εντολή που έλαβα από τους πολίτες. Και κανένας πολιτικός σε μία δημοκρατία δεν πρέπει να ντρέπεται ή να φοβάται τον λαό. Κανένας δεν πρέπει να τον αποφεύγει. Γιατί μόνο αυτός δίνει τα αξιώματα και τις “καρέκλες”, μόνο αυτός πρέπει να ελέγχει την μοίρα του και την μοίρα του τόπου».

Σκεφτείτε εθνικά, πατριωτικά, έστω και την τελευταία στιγμή…

Δεν πρέπει λοιπόν με τίποτε να φτάσουμε σε ψήφιση αυτής της εμετικής – προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική Βουλή.
Αφού αντιδρά σύσσωμος ο ελληνικός λαός.
Αφού αντιδρά ο Σκοπιανός λαός, όπως έδειξε το προ καιρού διενεργηθέν δημοψήφισμα εκεί.
Αφού αντιδρά ο Πρόεδρος των Σκοπίων.
Αφού αντιδρά η Σκοπιανή Βουλή, από τη στιγμή που οριακά πέρασε ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ τις συνταγματικές αλλαγές που προβλέπει η Συμφωνία των Πρεσπών. Όταν οι δυο ψήφοι που χρειαζόταν το κυβερνόν κόμμα του κ. Ζάεφ, ήταν προφανώς προϊόν χρηματικής συναλλαγής. Από τη στιγμή που αυτοί άνηκαν στο αλβανικό κόμμα BESA, που αρχικά ήταν αντίθετο.
Έτσι τέλειωσε το πολύωρο – πολυήμερο παζάρι για την ανεύρεση των 81 Βουλευτών στη Βουλή των Σκοπίων (σ.σ. 2/3 της 120μελούς Βουλής).

Κατά τον ίδιο τρόπο θα εξευρεθούν και οι 150+ ψήφοι που θα δώσουν τη δυνατότητα στην κυβέρνηση των νέο-κομμουνιστών να διαμελίσουν την Ελλάδα μας. Έλληνες Βουλευτές, καταθέστε αμέσως τις βουλευτικές σας έδρες. Σκεφτείτε εθνικά, πατριωτικά, έστω και την τελευταία στιγμή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail