Η Ελλάδα ελευθερώθηκε χάρη σε όλο το έθνος και ανήκει σε όλο το έθνος

Reissaamme / pixabay
Ο διαχωρισμός Μακεδόνων και Ποντίων δεν έγινε τυχαία. Κάποιοι προσπαθούν σκόπιμα να αναμοχλεύσουν παλιές πληγές θέλοντας να εξυπηρετήσουν συμφέροντα. Τα κτήματα των μουσουλμάνων που έφυγαν με την ανταλλαγή των πληθυσμών δεν ανήκουν σε κανέναν Ελλαδίτη.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Ήταν αισχρή επίδειξη απληστίας από το ραγιά του κράτους το ότι στράφηκε ενάντια στα ξεριζωμένα αδέρφια του που τους δόθηκαν τα συγκεκριμένα κτήματα και την κάνει ακόμα πιο αισχρή το γεγονός ότι το 1920 ο ραγιάς του κράτους ψήφισε ότι θέλει μικρή Ελλάδα.

Ο ραγιάς του κράτους που απέκτησε κράτος χάρη στο έθνος πούλησε το έθνος χωρίς δεύτερη σκέψη και μετά διεκδικούσε τα απομεινάρια που δόθηκαν στο κομμάτι του έθνους το οποίο πούλησε σαν αντάλλαγμα των πολύ μεγαλύτερων περιουσιών που άφησαν πίσω.

Η Μακεδονία, η Θράκη, η Στερεά Ελλάδα ανήκει σε όλο το έθνος γιατί ελευθερώθηκαν χάρη στο έθνος. Οι Έλληνες που βρίζουν συνέλληνες ως Βουλγαρους, Τούρκους, Αλβανούς είναι Έλληνες με τα χειρότερα ελαττώματα της φυλής μας. Τα ίδιωματα αποτελούν απόδειξη της ισχυρής εθνικής ταυτότητας που πάρα την απώλεια της γλώσσας δε χάθηκε και δε θα χαθεί ποτέ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail