Σώζει την τιμή του χαλαρού ΠΑΣΟΚ για τη Μακεδονία η Καϊλή: "Οι Έλληνες στέλνουν ένα ακόμη ηχηρό μήνυμα την Κυριακή στο Σύνταγμα"

Freepen.gr - Την ώρα που η Φώφη Γενηματά σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ φέρεται να μη θέτει θέμα κομματικής πειθαρχίας στην επικείμενη συζήτηση - ψηφοφορία για τη Συνθήκη των Πρεσπών μην τυχόν και χάσει το Θανάση Θεοχαρόπουλο που εξελέγη πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ του 0,48% με μόλις 312 ψήφους κι εξελέξη βουλευτής επικρατείας (δηλαδή χωρίς λαϊκή ψήφο), υπάρχουν φωνές που εκφράζουν μια διαφορετική άποψη αντιλαμβανόμενες την ιστορικότητα των στιγμών.

Συγκεκριμένα η ευρωβουλευτής με την Ελιά, Εύα Καϊλή απευθύνει κάλεσμα για την Κυριακή στο Σύνταγμα στηλιτεύοντας όσους βαπτίζουν τον αγνό πατριωτισμό ως εθνικισμό:

Οι Έλληνες στέλνουν ένα ακόμη ηχηρό μήνυμα! Κυριακή στο Σύνταγμα για να μην αποφασίζουν για εμάς χωρίς καμία νομιμοποίηση!

Αυτή είναι η απάντηση σε εκείνους που ονομάζουν εθνικισμό την προστασία των εθνικών μας συμφερόντων, τους χαρακτηρισμούς τους επιστρέφω.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail