Μακεδονία, συμβόλαιο θανάτου

Dimhou / pixabay
Συμβόλαιο εκτελούν τόσο η κυβέρνηση των Σκοπίων, όσο και η Ελληνόφωνη - δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Η πρωτοφανής βιασύνη, οι θεσμικές εκτροπές όπου πέρασε η συμφωνία από τη Βουλή των Σκοπίων παρά την τεράστια αποχή στο δημοψήφισμα, το ΦΕΚ που εκδόθηκε για την αλλαγή του Συντάγματος μέσα σε χρόνο μηδέν, η άρνηση δημοψηφίσματος στην Ελλάδα, η εξασφάλιση των βουλευτών άλλων κομμάτων έναντι τριάντα αργυρίων, το μνημειώδες ρίσκο του πρωθυπουργού να αψηφήσει το 70% των Ελλήνων που είναι αντίθετοι κοκ., το τεκμηριώνουν απόλυτα - ενώ ασφαλώς θα υπάρχουν υπογεγραμμένα γραμμάτια και πλουσιοπάροχα ανταλλάγματα, αφού τα συμφέροντα που διακυβεύονται είναι τεράστια. 


Αποδεικνύεται επί πλέον από τις απίστευτες συνταγματικές εκτροπές στην Ελλάδα, όπως η έγκριση της συμφωνίας από 151 βουλευτές αντί από 180 - καθώς επίσης από την απαράδεκτη τοποθέτηση ενός στρατιωτικού στη θέση του υπουργού αμύνης, χωρίς να υποτιμούμε την αντικατάσταση του υπουργού εξωτερικών από τον πρωθυπουργό, τουλάχιστον έως ότου επικυρωθεί η ενδοτική συμφωνία.

Η περιοχή πάντως, με προοπτική να μετατραπεί στο Σουέζ της Ευρώπης, ενδιαφέρει όλες τις μεγάλες δυνάμεις, η κάθε μία από τις οποίες έχει τα δικά της σχέδια: τις Η.Π.Α., τη Ρωσία, την Κίνα και τη Γερμανία, με την τελευταία να διακινδυνεύει ακόμη μία φορά τη μετατροπή των Βαλκανίων σε χώρο πολεμικών συγκρούσεων, αντίστοιχο με τη Μέση Ανατολή. Εδώ οφείλουμε να θυμηθούμε πως έχουν γίνει πολλές αναφορές για αλλαγή των συνόρων στα Βαλκάνια, χωρίς όμως να φαντασθούμε πως θα συμπεριελάμβανε και την Ελλάδα. Εν προκειμένω, η πρόθεση της δημιουργίας μίας ανεξάρτητης Μακεδονίας είναι κάτι περισσότερο από σίγουρη - με ενδεχόμενη προοπτική τη σταδιακή παραχώρηση της Θράκης στους Τούρκους και της Ηπείρου στους Αλβανούς. Οι Ρώσοι βέβαια φαίνεται να είναι αντίθετοι με κάτι τέτοιο, χωρίς όμως να μας στηρίζουν - αφού αποκαλούν τα Σκόπια «δημοκρατία της Μακεδονίας» στις ενστάσεις τους.

Πανούργος ο πρωθυπουργός σχολιάζουν αρκετοί Έλληνες, κρίνοντας από τις μεθοδεύσεις του. Εδώ θα απαντούσαμε εύκολα ότι, θα είμαστε και εμείς πανούργοι, εάν στηριζόμαστε από τις ικανότερες μυστικές υπηρεσίες και συμβούλους του πλανήτη - έχοντας επί πλέον τη δυνατότητα να διαθέτουμε απεριόριστα ποσά χρημάτων από τους Soros ή από όποιον άλλο, για να «πείσουμε». Χρήσιμοι ηλίθιοι πάντως σε τέτοιες θέσεις δεν υπάρχουν, όπως πιστεύουν ορισμένοι - μόνο άχρηστοι ηλίθιοι στους λαούς που διαχωρίζονται μεταξύ τους σε αντίπαλα στρατόπεδα, διευκολύνοντας έτσι τα σχέδια που δρομολογούνται πίσω από τις πλάτες τους. Θα αλλάξει αλήθεια κάτι με τη διαδήλωση της Κυριακής στο Σύνταγμα, στην οποία ασφαλώς πρέπει να συμμετέχουμε όλοι; Για να είμαι ειλικρινής πιστεύω πως όχι, επειδή κανένας δεν υπολογίζει έναν λαό που σκύβει επί δέκα συνεχή χρόνια το κεφάλι και ζητιανεύει από τους Γερμανούς - όταν του κλέβουν ότι έχει και δεν έχει, ενώ διώχνουν μαζικά τα παιδιά του στο εξωτερικό.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail