Δε χρειάζεται να βιάζεται ο Κυριάκος! Ας έρθουν πρώτα τα σύνορα μέχρι τη Λάρισα

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο βολικός άνθρωπος για όλες τις δουλειές. Ο καλύτερος Ελληνας πρωθυπουργός αρκεί να είσαι Γερμανός, Τούρκος, Αλβανός, Σκοπιανός, Αμερικάνος. Έλληνας μόνο να μην είσαι διότι την πάτησες.

Του Στρατή Μαζίδη

Φτάσαμε λοιπόν μέσα σε όλα τα υπόλοιπα, η Τουρκία να διεκδικεί το μισό Αιγαίο, η Αλβανία να αρπάζει τις περιουσίες των Χειμαρριωτών και να δολοφονεί Ελληνα της μειονότητας, η Κύπρος να βαδίζει στο άγνωστο και τα Σκόπια σε καιρό ειρήνης από θέση αδυναμίας λίγο πριν τη διάλυση να κερδίζουν τη Μακεδονία δίνοντάς μας πρόγευση των όσων θα ακολουθήσουν.

Και όλοι αναρωτιούνται...Μα πού είναι η Νέα Δημοκρατία; Τι κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Κάτι πολύ απλό. Λέει όσα λέει ενώ μέσα του παρακαλάει ο Αλέξης Τσίπρας να τα δώσει όλα σε όλους. Μακεδονομάχος εκ του ασφαλούς. Μετά πάνω στα αποκαΐδια θα ισχυριστεί ότι οι προηγούμενοι μαζί με τους πρόθυμους το έκαναν, εγώ τι να σας κάνω;

Εδώ και αρκετό καιρό όμως που μπορεί να πράξει πολλά, όπως το να ξεσηκώσει τον κόσμο, να περιοδεύει διαρκώς στη Μακεδονία, να αποφασίσει ακόμη και αυτήν την παραίτηση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ σε μια κίνηση με μεγάλο πολιτικό νόημα και όχι απλά επικοινωνιακή, δεν πράττει απολύτως τίποτε.

Ας μη βιάζεται ο Κυριάκος. Ας ψηφιστούν πρώτα οι Πρέσπες και μετά. Και γιατί μόνο αυτό; Ας περίμενε πρώτα να χάσουμε τη Θεσσαλονίκη, την Κύπρο, το μισό Αιγαίο και τη μειονότητα στη Βόρειο Ηπειρο. Ας μας πάρουν τα πάντα μέσα από το περιουσιολόγιο που θα φέρει το ναζιστικής έμπνευσης φόρο περιουσίας. Ας έρθουν τα σύνορα μέχρι τη Λάρισα και μετά αναλαμβάνει να μας...σώσει όπως κι οι προηγούμενοι.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail