Σκοπιανός αναλυτής: Οδηγούμαστε στην άβυσσο αλλά κοιμόμαστε - Ο Ζάεφ μας πάει σε καντονοποίηση (και διάλυση)

Freepen.gr - Ο Σκοπιανός αναλυτής, Ρόμπερτ Μιλέσκι αναλύει ότι η συμφωνία για το περιεχόμενο του Συντάγματος μεταξύ του πρωθυπουργού Ζάεφ και του ηγέτη της Συμμαχίας Αλβανών, Ζιγιαντίν Σέλα είναι η αρχή της ομοσπονδιοποίησης της γειτονικής χώρας.

«Ο Σέλα απαίτησε και έλαβε εξίσωση των Σκοπιανών [αναφέρει Μακεδόνων] και Αλβανών στο προοίμιο ως πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση μιας ομοσπονδίας και καντονοποίησης, γιατί αν δεν συμμετείχε εξίσου στη δημιουργία της Βόρειας Μακεδονίας, τότε δε θα είχε μετά κανένα δικαίωμα σε καντόνι».

Ο Μιλέσκι θεωρεί ότι ο Ζάεφ έχει συμφωνήσει σε αυτήν την εξέλιξη αλλά έχει αποκοιμίσει το "μακεδονικό" λαό ο οποίος όταν ξυπνήσει, θα χτυπά το κεφάλι του αλλά θα είναι πολύ αργά.



Ο Μιλέσκι κάνει σε επόμενες αναρτήσεις του ασκεί κριτική στον πρόεδρο της χώρας, Γκιόργκε Ιβάνοφ πως βλέπει από ψηλά τα Σκόπια να διαλύονται αλλά δε λαμβάνει καμία πρωτοβουλία ενώ σε άλλο του ποστ σημειώνει ότι η "Μακεδονία οδηγείται στην άβυσσο".




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail